English version
Imagine-Logo-Micropower

Sisteme detectie efractie

Sisteme de supraveghere electronica impotriva efractiilor, cu memorare a evenimentelor si alarmare locala si/sau la distanta, inclusiv protectie perimetrala.

Sisteme de supraveghere video a spatiilor de productie, de depozitare, de circulatie sau de acces, cu gestionare locala si transmisie de date pe retea de calculatoare la unul sau mai multe puncte de urmarire si gestionare.

Camerele video sunt realizate cu chip SONY, iar echipamentele utilizate pentru captura si prelucrarea imaginii au la baza convertoare Philips, foarte stabile in functionare timp indelungat si cu performante ridicate chiar si in conditii de utilizare intensiva. Gama de frecvente de lucru merge de la 50 cadre pe secunda (fps) pana la 400 fps pe intreg sistemul. Dezvoltarea programelor pe principiul feed-back face ca aplicatiile sa fie imbunatatite continuu in concordanta cu cerintele specificate de clienti.

Experienta de peste 20 de ani a producatorilor de echipamente (DSC Canada, Bentel Italia, Texecom Marea Britanie), a dus la dezvoltarea unei game de echipamente fiabile si flexibile capabile sa acopere o gama larga de aplicatii, de la sisteme mici (pentru apartamente, case, vile) pana la sisteme foarte mari (fabrici, blocuri de birouri, banci).