English version
Imagine-Logo-Micropower

Consultanta pentru solutii de securitate

Noi va oferim, cele mai bune solutii de securitate, in special de avertizare antiefractie si antiincendiu, sisteme de supraveghere video si control acces (cu sau fara pontaj automat). Sistemele sunt bazate pe o tehnologie de varf combinata cu experienta si profesionalismul echipei noastre, al carei interes se indreapta in primul rand spre consumatori. Va vom depasi asteptarile, asigurand astfel cresterea continua si profitabilitatea companiei.

Solutiile tehnice de proiectare a sistemelor complexe de securitate sunt adaptate cerintelor specifice ale beneficiarilor nostri, fara a reduce pretentiile acestora sau standardul de calitate impus in realizare.

Societatea dispune de facilitatile si personalul calificat pentru proiectarea, montajul, punerea in functiune si asistenta tehnica pentru sistemele ce fac obiectul domeniului prezentat anterior.

Urmarind linia generala de dezvoltare a cerintelor beneficiarilor si acoperirea intr-o masura cat mai mare a cererii de sisteme complexe de securitate oferta noastra de produse si servicii s-a orientat catre integrarea acestora atat la nivel local cat si la nivel central.